Bemutatkozás

 

A Nyelvi Centrum Szolgáltató Betéti Társaság (röviden: Nyelvi Centrum) immáron 19 éve Pápa és térsége meghatározó idegen nyelvi szolgáltatója.

Alapítói és oktatói több éves vagy évtizedes gyakorlattal rendelkező diplomás nyelvtanárok, több vizsgarendszerben (ITK ORIGO, Budapesti Gazdasági Főiskola, ECL) vizsgáztató szakemberek, fordítók, tankönyvírók.

Az eltelt 15 évben partnereink között üdvözölhettük többek között a Pápai Hús Rt.-t, a Haas und Sohn Kft-t, az IKO Minerals Kft.-t, a Raiffeisen Bank Pápai Fiókját, az Erste Bank Pápai Fiókját, a Seton Hungary Kft.-t (Yangfeng), a Bakonyerdő Zrt.-t, A Hirtenberger Automotive Safety Hungary-t, Pápa Város Önkormányzatát, az Esterházy Károly Kórház- és Rendelőintézetet, az AUDI-t, több alap- és középfokú oktatási intézményt, de 2004. november 22. és 2005. november 15. között iskolánk végezte a Pápai Bázisrepülőtér Parancsnokság általános és katonai szaknyelvi angol középfokú képzését is.

Az elmúlt 19 évben több mint 3000 hallgató iratkozott be a Nyelvi Centrum idegen nyelvi képzéseire és több mint 6000 nyelvvizsgázó közel 9000 nyelvvizsgát tett.

A nyelvoktatáson kívül tevékenységeink közé tartozik még:

 

Elérhetőségeink

Cím: Pápa, Fő tér 24.

Telefon/fax: 89/311-923

Mobil: 70/418-08-56

E-mail: nyelvicentrum@globonet.hu

Web: www.nyelvicentrum.com

Skype: nyelvi.centrum.bt

MSN : nyelvicentrum @ compunet.hu