Minőségpolitika

A Nyelvi Centrum Szolgáltató Betéti Társaság tevékenységének középpontjában a szolgáltatás minõsége áll, amely biztosítja versenyképességünket és partnereink megelégedettségét. Célunk az ügyfeleink igényeinek és elvárásainak teljes körû megismerése és teljesítése. Folyamatosan figyeljük és felmérjük a szolgáltatásainkkal szemben támasztott újabb és újabb vevõi igényeket, elvárásokat és ennek eredményeit beépítjük fejlesztõ tevékenységünkbe.

Fontosnak tartjuk, hogy kölcsönösen elõnyös kapcsolatot alakítsunk ki megrendelõinkkel, akiket beszállítóinkkal együtt kivétel nélkül partnereinkként kezelünk. Tevékenységünket a vonatkozó törvények, rendeletek és hatósági elõírások betartásával végezzük, ennek érdekében rendszeres kapcsolatokat ápolunk a hatóságokkal is.

A Nyelvi Centrum Bt. vezetése elkötelezett az MSZ EN ISO 9001: 2009 szabvány elõírásai szerinti minõségügyi rendszer hatékony mûködtetésében és biztosítja a közösen kidolgozott, meghatározott minõségcélok eléréséhez szükséges feltételeket. Emellett konkrét segítséggel biztosítjuk együttmûködõ partnereink számára a minõségirányítási rendszerünk alapelvének és az ebbõl fakadó feladatok ellátásának megismerését annak érdekében, hogy tevékenységük megfeleljen és beilleszkedjen a Nyelvi Centrum Bt. Minõségirányítási rendszerébe.

A minõségi munka nálunk alapkövetelmény.

A minõségnek a mindennapi munka folyamatok részeként kell érvényesülnie. Minõségpolitikánk a minõséget befolyásoló problémák megoldására, a minõségrontó tényezõk nyílt feltárására, a minõség és a minõségirányítási rendszer mindenkori javítására és továbbfejlesztésére irányul.

Céljaink elérésének forrását a vezetésben, a szervezésben, a gondosan megválasztott és általunk is rendszeresen minõsített beszállító partnereinkben látjuk. A célok elérésében kitüntetett szerepet szántunk és szánunk a partnereinkkel folytatott állandó információcserének, a folyamatos önképzésnek és szakmai továbbképzéseknek.

Pápa, 2009.szeptember 1.

Unger Zoltánné, ügyvezető

Elérhetőségeink

Cím: Pápa, Fő tér 24.

Telefon/fax: 89/311-923

Mobil: 70/418-08-56

E-mail: nyelvicentrum@globonet.hu

Web: www.nyelvicentrum.com

Skype: nyelvi.centrum.bt

MSN : nyelvicentrum @ compunet.hu