Oktatás

A nyelvoktatás a Nyelvi Centrum könnyen megközelíthető, Pápa, Fő tér 24. alatt található székhelyén ill. - kérésre - kihelyezett tanfolyamokon, min. 6 fős csoportokban zajlik. Hallgatóink kezdő, középhaladó, haladó, szóbeli és írásbeli alap-, közép-és felsőfokú nyelvvizsgára felkészítõ tanfolyamok közül választhatnak.

Az elmúlt 15 évben a Nyelvi Centrum lakossági tanfolyamain közel 3000 hallgató vett részt.

A tanfolyamokat a csoportok összeállása után folyamatosan indítjuk. Az év közbeni tanfolyamokat egészítik ki az évek óta nagysikerű nyári intenzív nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamaink.

Általános nyelvi nyelvoktatásunk kimenetét a magyarországi államilag elismert nyelvvizsgák tematikája jelenti, amelyekre a nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamokat elvégző hallgatóink is készítjük.

Társaságunk speciális tanfolyami ajánlatába tartoznak az üzleti és idegenforgalmi szaknyelvi tanfolyamok, amelyek a Budapesti Gazdasági Fõiskola (BGF) tematikája alapján épülnek fel.

Óráink során kizárólagos hangsúlyt kap a hétköznapi idegen nyelvi kommunikációhoz szükséges képességek fejlesztése, a szóbeli és írásbeli nyelvvizsgák feladatainak gyakorlása. Ezek alapján állítjuk össze tanfolyamaink tematikáját is, igény szerint szaknyelvi szókinccsel kiegészítve.

Oktatóink több éve praktizáló, főiskolai ill. egyetemi diplomával rendelkező nyelvtanárok, akik a csoportok nyelvi és egyéb igényeihez igazodva sajátítatják el az alapvető lexikai és nyelvtani tudnivalókat, ill. készítik fel hallgatóikat a sikeres, megcélzott nyelvvizsgára.

Elérhetőségeink

Cím: Pápa, Fő tér 24.

Telefon/fax: 89/311-923

Mobil: 70/418-08-56

E-mail: nyelvicentrum@globonet.hu

Web: www.nyelvicentrum.com

Skype: nyelvi.centrum.bt

MSN : nyelvicentrum @ compunet.hu